Det årligt tilbagevendende natur-folkemøde i Hirtshals bekender sig ikke til saglighed og faglighed, men er åbenlyst stadigvæk et centrum for politiske manifestationer fra venstrefløjen og miljømafiaen.

Hvad værre er: Hele propagandaen er betalt af offentlige midler!

Artiklen fortsætter efter annoncen

Senest har Bæredygtigt Landbrug af Naturmødets arrangører fået afvist en debat i samarbejde med Hjørring Vandselskab. Vi har ved tidligere naturmøder allernådigst fået lov til at debattere med blandt andet Danmarks Naturfredningsforening og Økologisk Landsforening - begge gange i øvrigt for fulde huse, fordi der endelig var en debat med kant - og denne gang ville vi gerne dokumentere, at det ikke er landbrugets planteværnsmidler, der udgør nogen fare for drikkevandet.

Dét var vandselskabet klar til at bekræfte, men nej: Hvis landbruget skal nævnes på Naturmødet 2020, skal det øjensynligt helst være i den sædvanlige negative kontekst, ellers passer det ikke ind i agendaen. Så hellere på uberettiget vis svine danske landmænd til - og i det hele taget arrangere masser af debatter, hvor landmandens jord er i fokus, uden at de pågældende lodsejere overhovedet er repræsenteret i diskussionen.

Hvornår skærer Hjørring Kommunes politikere igennem og stopper denne ensidige indoktrinering for skatteborgernes penge?