I dag, torsdag den 21. november, er syv midt- og østjyske landbrugsforeninger for første gang gået sammen om at skabe Landbrugskonferencen - sammen skaber vi fremtidens landbrug. Her vil en bred vifte af landbrugets topfolk gå på scenen og holde oplæg om emner, der har stor betydning for branchens udvikling.

Landbrugskonferencen foregår i Jysk Arena i Silkeborg. Til at byde velkommen var både Frede Lundgaard Madsen, formand for LandboForeningen Midtjylland, og byens borgmester, Steen Vindum.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Årets konference er vigtig. Det er et udtryk for, at landbruget gerne vil give et bidrag til løsningerne, og branchen har lavet ambitiøse mål, som jeg synes, vi skal være stolte af som landmænd, sagde Steen Vindum, inden han bøde de omkring 220 medlemmer, der var mødt op, velkommen til Silkeborg.

De syv landbrugsforeninger, der er gået sammen om landbrugskonferencen er: Landboforeningen Midtjylland, Østjysk Landboforening, Landboforeningen Odder-Skanderborg, Landboforeningen Kronjylland, Vejle-Fredericia Landboforening, Østjydsk Familielandbrug, Familielandbruget MIDT-Jylland