Abonnementsartikel

New Holland indfører to års forlænget garanti på mejetærskere, og topchef forventer, at det kommer til Danmark til høsten 2021.

Agritechnica: Med en kort sæson, hvor mejetærskeren skal udnyttes maksimalt de dage, hvor vejret tillader det, kan det være meget rart med en garanti for at maskinen er gearet til at tage udfordringen op.

New Holland vil gerne tilbyde den garanti for deres kunder, og de tror så meget på maskineriet, at de foruden den obligatoriske et års fabriksgaranti vil tilføje ydligere to års garanti på de dyre dele på mejetærskeren: motor, efterbehandlingsudstyr samt drivlinjer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det gælder om at afdække sine risici, og derfor vil vi ikke bare tilbyde en udvidet garanti på udstyret, men også garantere en hurtig løsning, hvis uheldet skulle være ude, fortæller Lars Skjoldager Sørensen, global chef for høstmaskiner hos New Holland.

- Hvis fejlen på maskinen ikke er løst indenfor 24 timer, så vil vi garantere, at der står en anden maskine, som kunden kan fortsætte høsten med, indtil bedriften igen er oppe at køre, fortæller Lars Skjoldager Sørensen.

Fabriksvogne

Til kommende høst har New Holland desuden taget beslutningen om at sende orginale skærebordsvogne med skærebordene når de leveres til kunden.

- Før var der ofte tale om en lokal løsning i de enkelte lande, men nu kommer skærebord og skærebordsvogn simpelthen sammen i ét stykke, og på den måde undgår man, at man eksempelvis skal vente på en skærebordsvogn, inden maskinen kan leveres til kunden, fortæller Lars Skjoldager Sørensen.

Han påpeger, at skærebordsvognene fremstilles i umiddelbar nærhed af fabrikken, og på den måde kommer de samlet til forhandleren i hele Europa.