Abonnementsartikel

Flemming Madsen fejrer 25 -års jubilæum hos Dansk Maskincenter A/S. Han startede som erhvervspraktikan og er i dag eftermarkedschef.

Flemming Madsen startede som 17-årig i 1994 sin karriere hos Rimmerhus Maskinforretning, nuværende Dansk Maskincenter A/S i Rimmerhus. 25 år er lang tid, og når Flemming fortæller, at verden dengang, for ham, fungerede uden hverken mobiltelefon eller internetforbindelse til omverdenen, lyder det jo helt skørt. Der er sket meget igennem årene, og Flemming har været med hele vejen, skriver Dansk Maskincenter i en pressemeddelelse.

- Jeg fik smag på faget, da jeg i folkeskolen kom i erhvervspraktik i Rimmerhus maskinforretning. Jeg søgte og fik en læreplads i forretningen straks efter 10. klasse. Jeg startede som lærling og fik lært, hvordan man vasker mejetærsker og skifter kobling på 500-600 linje Massey Ferguson traktorer, fortæller Flemming.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter tre år som udlært montør fik Flemming Madsen i 2001 tilbud om at overtage værkførerstolen på værkstedet i Rimmerhus. Han var kun 24 år gammel, men tog udfordringen op og fungerede som værkfører i 12 år.

- Det var en stor mundfuld at skulle være værkfører for en stab af medarbejdere, som var noget ældre end mig, og jeg spekulerede også meget over, hvorledes kunderne ville tage imod det, fortæller Flemming Madsen.

Flemming Madsen blev på posten frem til 2013, hvor muligheden for at skifte spor i samme forretning endnu engang bød sig. Flemming blev i 2013 eftermarkedschef i Rimmerhus Maskinforretning A/S og er fortsat i samme job i nuværende Dansk Maskincenter A/S.

- Det har i alle årene været en fornøjelse at gå på arbejde, fordi jeg altid har været glad for samarbejdet med mine kollegaer, både tidligere og nuværende. Det samme gælder for samarbejdet med kunder og leverandører, slutter Flemming Madsen, som fejrer sit 25-års jubilæum med en reception i Rimmerhus forsamlingshus fredag 4. oktober fra 12-17, hvor alle er velkomne.