Abonnementsartikel

Medejer af Danfoil Martin D. Sørensen overtager titlen som administrerende direktør som et led i et naturligt generationsskifte i virksomheden.

Efter mere end 10 års ansættelse hos danfoil har administrerende direktør Jesper S. Madsen valgt at søge nye udfordringer udenfor Danfoil. Medejer af Danfoil Martin D. Sørensen overtager som led i et naturligt generationsskifte ansvaret som administrerende direktør pr. dags dato. Jesper fortsætter som salgschef indtil udgangen af november.

- Martin har gennem de senere år deltaget aktivt i den daglige ledelse af virksomheden, og jeg ser ham som den helt rigtige til at stå i spidsen for Danfoil, siger Jesper S. Madsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som udviklingschef de seneste syv år og medlem af bestyrelsen har Martin D. Sørensen et indgående kendskab til Danfoil og virksomhedens produkter. Han har været arkitekten bag nye teknologier som RTC (Rough Terrain Control) og DSC styringen, der har været medvirkende til at fastholde danfoil helt i front blandt producenter af professionelle marksprøjter, skriver danfoil i en pressemeddelelse.

- Jesper har spillet en central rolle i implementeringen af Danfoils strategi, hvor det er lykkedes at øge eksporten markant. Introduktionen af den nye 10.000L AirHammer har været en kæmpe succes, som vi forventer os meget af de kommende år, siger bestyrelsesformand Christian Sørensen. Bestyrelsen vil gerne takke Jesper for det gode samarbejde og ønsker held og lykke fremover, skriver virksomheden i pressemeddelelsen.

Eksportsalg

For at styrke eksportsalget yderligere er Michael S. Larsen blevet ansat pr. 17. september, Michael har indgående kendskab til landbrugsbranchen og har gennem mange år arbejdet med salg og rådgivning indenfor landbrugsmaskiner.

- Vores sprøjter er de mest effektive og økonomiske på markedet, takket være vores unikke dyse teknologi. Den øgede kapacitet og rettidighed kan mærkes på bundlinjen blandt vores kunder, og for større landbrug kan der være mange penge at hente ved at skifte til vores teknologi. De senere år har vi fokuseret meget på præcisions landbrug, og det er noget vi fortsætter med i fremtiden, siger Martin D. Sørensen.