Abonnementsartikel

Fra 16 april ruller en ny omgang Landmand søger kærlighed over skærmen. Denne gang med danskere i udlandet

Tre nye danske landmænd søger kærlighed - denne gang i Australien, Uganda og Portugal.

Tv2 er klar med en ny omgang Landmand søger kærlighed fra 16 april.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gårdene ligger nemlig denne gang i Australien, Portugal og Uganda, hvor de tre danskere Christian, Knud og Morten søger en kvinde at dele tilværelsen med.

- De er langt fra deres fædreland, men de savner alle sammen enormt en kvinde at dele deres liv med, lyder det fra programredaktøren.

Han fortæller, at seere derfor kan forvente at møde tre landmænd, der er meget målrettede i deres søgen efter en dansk pige. Og så drejer programmet sig i høj grad om eventyr:

- Det handler selvfølgelig om kærlighed, men også om drømmen om et anderledes liv. Om modet til at rykke teltpælene op og søge lykken langt fra Danmark, siger Mads Volck og tilføjer:

- Det stiller også krav til de piger, der søger om at komme med. Vi spørger meget indgående ind til deres egen lyst og mulighed for at søge lykken i udlandet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De tre landmænd

Christian, 29 år, Australien:

rich-media-3

Christian er 29 år og bor i den australske stat New South Wales, hvor han er medejer af en stor farm og maskinstation.I 2010 søgte han ind på Copenhagen Business School for at lære mere om internationalt salg af korn og endte med at få job i den australske delstat Queensland.Fem år senere opkøbte han sammen med en 60-årig kollega sin egen maskinstation og farm i den australske outback.I dag ejer makkerparret 800 hektar jord

Knud, 62 år, Uganda

rich-media-4

Knud er 62 år og har slået sig ned i det afrikanske land Uganda, hvor han er ved at stable en stor landejendom på benene.

Knud har haft landbrug inde på livet, lige siden han blev født på en større gård i Vendsyssel i Nordjylland.I 35 år har Knud boet og arbejdet i Canada, Polen, Ukraine, Bulgarien, Letland, Rusland og senest Uganda.Her har han besluttet sig for at blive resten af sit arbejdsliv og er i øjeblikket ved at bygge en helt ny farm til 2000 stykker kvæg, som skal eksporteres til Egypten og Sydsudan.Knud forventer at slå sig ned på den nye farm på 1500 hektar, når hovedbygningen står færdig i slutningen af året.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Morten, 29 år, Portugal:

rich-media-6

Morten er 29 år og opvokset på en familiegård i Portugal, som han efter planen selv skal overtage en dag.

Morten er født i vestsjællandske Kalundborg, men vokset op på et traktorsæde på familiefarmen i Portugal med sine forældre og sin lillesøster.Familien bor stadig på farmen, men på forskellige steder af områdets i dag 550 hektar, hvor de arbejder sammen om at dyrke forskellige afgrøder. Især oliven til olivenolie.Selv står Morten for cirka to tredjedele af farmens areal, og det er planen, at han en dag skal overtage hele området efter sine forældre.