Abonnementsartikel

I morgen blænder TV2 op for en ny programserie, hvor man i ni afsnit følger fem landmænds jagt på den eneste ene.

Landmænd lever et travlt liv, som ofte byder på mere arbejde end fritid, og det levner ikke meget tid til at lede efter en, at dele livet på landet med.

I TV2's nye programserie "Landmand søger kærlighed" tager fem landmænd den udfordring op, og sætter sammen med programvært Lene Beier jagten ind på kærligheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I programomtalen kan man læse, at forløbet tog sin begyndelse allerede i foråret 2014 blev præsenteret på TV 2 og på tv2.dk, og det fik flere hundrede giftelystne kvinder til at skrive til landmændene i håb om, at de måske var den, som en af mændene leder efter.

Fem landmænd

I seriens ni programmer følger vi 21-årige fynske Christian, 27-årige Anders fra Jordrup, 35-årige Jørn fra Tønder, 43-årige Ole fra Fredericia og 48-årige Finn fra Brørup.

De fem landmænd har hver valgt fem kvinder ud fra de breve, de hver især har modtaget. Efter nogle dage med intensiv dating inviterer landmændene hver tre kvinder til at flytte ind i fire dage, og her skal det så vise sig, om kvinderne har det, der skal til for at leve landlivet. Og ikke mindst om kærligheden blomstrer mellem landmændene og kvinderne.

Et kærlighedsprojekt

Vært på programmerne, Lene Beier, forklarer på TV2?s hjemmeside:

- Jeg sagde ja til at lave "Landmand søger kærlighed", fordi det er et kærlighedsprojekt, som jeg gerne vil være en del af. Det er ægte og nærværende tv. Det er rigtige mennesker og følelser, der er i spil, og vi følger personerne, både når det går godt, og når det går skidt. Et af de mest rørende øjeblikke under optagelserne var uden tvivl, da jeg holdt en landmand i hånden, der græd, fordi han havde mødt sit livs kærlighed, siger Lene Beier. og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er selv vokset op på landet og forstår landmændenes glæde for dyr og natur. De er så dedikerede til deres arbejde og passer jorden og gården døgnet rundt, også når de er syge. Det har jeg stor respekt for. Efterhånden er landbruget blevet så industrialiseret og landsbyerne så affolkede, at det er blevet svært at møde nye mennesker. Så er det jo klart, at det bliver ensomt for landmændene.

Første afsnit sendes onsdag den 22 april kl. 20.50.

Se teaser til serien herunder: