Landsskuet 2018 tegner rigtigt godt. Det er fornemmelsen hos den daglige leder, Mads Fjordside, når han ser på kortet over tilmeldte maskin- og produktudstillere på det landsdækkende dyrskue i Herning den 5.-7. juli. Det skriver Landsskuet i en pressemeddelelse.

- Vi har i min tid aldrig tidligere haft så mange udstillere på plads i så god tid. Både Landsskuepladsen og Hal Q er stort set udsolgt, og vi har kun enkelte stande tilbage. Det vidner om en stærk opbakning til Landsskuet og lyst til at udstille både maskiner og dyr, skriver Mads Fjordside i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han glæder sig over, at for eksempel TBS Maskinpower i Starup ved Grindsted er blandt de nye udstillere i Herning. Maskinhandler-centeret har booket en stor stand på 1.600 kvadratmeter til lutter grønne maskiner.

- Det bliver en ren Fendt-stand med traktorer og alt til græsarbejdet ? skårlæggere, snittere og græsvogne ? samt en mejetærsker og en selvkørende sprøjte, siger Martin Falk Geiser fra TBS Maskinpower.

Flere heste skal der til

Hvor mange dyr, der udstilles på Landsskuet, vides ikke endnu, da tilmeldingen af dyr først er åbnet i dag onsdag. Heste til bedømmelse skal være tilmeldt senest den 7. maj, men Mads Fjordside venter, at der kommer op til 200 heste mere end normalt, da Landsskuet fra i år også danner ramme om Dansk Rideforbunds landsdelsmesterskaber.

Får og geder har tilmeldingsfrist til 14. maj, mens kød- og malkekvæg har frem til den 28. maj. Mælkeproducenter skal dog tilmelde besætningsnumre senest den 18. maj.

- Udstillerne af malkekvæg kan se frem til spændende finaler, hvor vi i samarbejde med en af vores sponsorer, Premier Is, igen i år har pengepræmier til både Danmarks Smukkeste Malkeko, bedste kvie og vinderne af en malkekonkurrence, siger Mads Fjordside i en pressemeddelelse.