Overalt popper nye produkter op på hylderne i specialbutikker og supermarkeder, og derfor har Da-lum Landbrugsskole ryddet skemaet for de studerende på agrarøkonomuddannelsen i uge 4 og dedikeret hele ugen til innovation.

- Innovation skal tages seriøst. Et erhverv uden innovativ tænkning er et erhverv uden fremtid, siger forstander Jens Munk Kruse, Dalum Landbrugsskole.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Innovationsugen begynder med inspiration fra andres succes. Skolen har bedt den kendte iværksætter og erhvervsmand Jonathan Løw om at skyde innovationsugen i gang. Han har været med til at starte flere nye virksomheder op og har over 18 års erfaring med iværksætteri og erhvervs-udvikling.

Forretningskoncepter

Med hovederne fulde af inspiration og tankerne sat i innovationsgear skal de studerende pitche deres allerbedste ideer, og efter en benhård udvælgelsesproces står holdet tilbage med fem til seks rigtigt gode ideer, som i løbet af ugen skal blive til færdigstøbte forretningskoncepter.

Glem alt om sædvanligt gruppearbejde i klasseværelset. De studerende bliver tvunget til at trække på skolens eksterne netværk og slibe ideerne til i samarbejde med professionelle forretningsudvik-lere og innovationsfolk.

Vi kan garantere en oplevelsesrig uge, hvor de studerende vil blive skubbet helt ud af deres vante omgivelser og blive udfordret både på deres kreativitet, omstillingsevne og forretningssans.

Ugen slutter af i Løvens Hule, hvor fire professionelle forretningsudviklere og iværksættere ud-vælger deres favoritprojekt.