Abonnementsartikel

Med 3,8 millarder dollars salg i årets første seks måneder går Agco frem 6,7 procent i forhold til 2016.

Amerikanske Agco kan i regnskabet for første halvdel af 2017 fortælle om et nettosalg på 3,8 millarder amerikanske dollars, hvilket er en stigning på 6,7 procent sammenlignet med første halvdel af 2016.

Størst er fremgangen i Asien og Afrika med 31,7 procent, mens man i Sydamerika har øget salget med 23,8 procent, mens Europa og mellemøsten ligger på 8,7 procent fremgang.

- Det er meget tilfredsstillende, at vi kan opnå en forbedret omsætning og indtjening i andet kvartal af 2017, midt i et presset marked, fortæller Martin Richenhagen, topchef hos Agco.

Tilbage til normal

Martin Richenhagen fremhæver, at prisen for afgrøder ikke har ændret sig meget siden sidste år, mens vanskelige vejrforhold dog ser ud til at kan påvirke store dele af den amerikanske høst.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

.- På trods af disse udfordringer, ser det dog ud til, at de globale kornpriser vil stige i løbet af 2017, og vi kan allerede nu mærke, at den globale efterspørgsel er begyndt at stabilisere sig, da flere landmænd vender 'tilbage' til deres planmæssige udskiftningsstrategi.