Abonnementsartikel

Hos Danish Agro er man klar til at træde til, hvis Claas-forhandlere ønsker at tænke på et generationsskifte.

Danish Agro Machinery Holding, der er den danske importør af Claas, har købt 45 procent af aktierne i Traktor & Høstspecialisten, der er landets største Claas-forhandler.

Opkøbet er den første af sin slags fra Danish Agros side i Danmark, men er det så også det sidste? Det har Maskinblade spurgt Jens Skifter om. Han er CEO i Danish Agro Machinery Holding A/S:

- Jeg vil ikke udtale mig om hvorvidt der kommer flere indkøb, men jeg kan kun gentage, at hvis der er forhandlere, der på basis af deres dåbsattest vil have afklaring på fremtiden, så er vores dør åben, og vi er klar til at træde til, siger han.

Fortsætter som hidtil

Selvom Danish Agro Machinery Holding har købt 45 procent af aktierne i Traktor & Høstspecialisten, så har virksomheden en option på opkøb af de resterende 55 procent inden udgangen af januar 2019.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Selvom vi ejer 45 procent nu, vil forretningen fortsætte 100 procent som hidtil, forklarer Jens Skifter og fortsætter:

- Det er udløst af Allan og hans kones ønske om at sikre forretningens fremtid. De tog kontakt til os, og vi vil gerne være med til at sikre en fastholdelse af kompetencerne i det danske Claas-netværk. Medarbejderne hos Traktor- og Høstspecialisten er nu sikret mange år ind i fremtiden.