Danish Agro Machinery Holding A/S har netop indgået aftale om overtagelse af den fynske Claas-maskinhandler Ringe Maskinforretning A/S.

Det glæder Jens Skifter, som er CEO i Danish Agro Machinery Holding A/S, som kalder købet af Ringe Maskinforretning et skridt i den rigtige retning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Man kan sige, at det er de samme tanker, vi har gjort os i opkøbet af Ringe Maskinforretning, som vi har med de andre opkøb, vi har foretaget. Det handler i høj grad om at sikre stabiliteten på markedet, og Ringe Maskinforretning er en veldrevet forretning, som har et godt navn og har godt fat på markedet. Det er præcis, hvad vi har brug for, siger han.

Med købet af Ringe Maskinforretning har Danish Agro Machinery Holding købt en forretning, som har et stort potentiale.

- De medarbejdere, der er i Ringe Maskinforretning har en viden og et knowhow, som man ikke bare sådan lige stabler på benene. Det tager tid. Og det gælder for så vidt både i forhold til service og reservedele, siger Jens Skifter.

Ingen revolutioner

Samtidig er der ikke brug for at revolutionere forretningen i Ringe.

- Det har været vigtigt for os, at vi har kunnet købe en forretning, som kører upåklageligt fra dag ét. Derfor fortsætter Hanne Korsdal Andersen også som direktør, og skal udvikle forretningen i fremtiden. Kunderne kommer ikke til at mærke nogen forskel fra før Danish Agro Machinery overtog forretningen, og det er vigtigt for os, siger Jens Skifter.