Abonnementsartikel

Danish Agro køber 75 procent af aktierne i Røstofte Maskiner A/S og har herefter fem Claas-forretninger i Danmark.

Danish Agro Machinery Holding A/S har indgået aftale med den danske Claas-forhandler Røstofte Maskiner A/S om køb af 75 procent af aktierne i selskabet. Røstofte Maskiner A/S.

Forretningen er ifølge Danish Agro stærk på Sjælland, Lolland, Falster & Møn og er en veldrevet virksomhed med en lang erfaring i branchen.

Direktør fortsætter

Maskinhandler Dann Nielsen fortsætter som administrerende direktør og aktionær i selskabet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han siger i forbindelse med salget af den store aktiepost, at han ser Danish Agro som en stærk samabejdspartner, som, han er overbevist om, vil være med til at sikre en lys fremtid for Røstofte Maskiner A/S.

- Det har været vigtigt for mig, at sikre forretningens fremtid i den hurtige strukturudvikling, som dansk landbrug for tiden gennemgår. Røstofte Maskiner A/S har i de seneste fem år som Claas-forhandler, været inde i en positiv udvikling og genereret en solid indtjening. Denne udvikling ønsker jeg skal fortsætte til gavn for vores kunder og medarbejdere. Jeg er overbevist om, at vi i fællesskab har bedre mulighed for at udvikle min maskinforretning til en plads i fremtidens marked, siger Dann Nielsen.

Han tilføjer, at det ligeledes har været afgørende for hans beslutning, at han fortsætter som maskinhandler, og at afdelingerne i henholdsvis Mern og Sakskøbing fortsætter.

- Vores Jagt- & Fritidsafdeling fortsætter ligeledes uforandret tillige med salg af professionelle have-/parkmaskiner fra Mern-afdelingen, siger Dann Nielsen.

Plan om mange år

- Vores virksomhedskultur og kerneværdier i Røstofte Maskiner A/S kan fortsættes og udvikles i det nye samarbejde, hvilket også har været vigtigt for min beslutning, da min egen personlige plan er at fortsætte mange år endnu i branchen, siger Dann Nielsen.

Han ser derfor meget frem til det tætte samarbejde, og han glæder sig til at styrke den fremtidige udvikling af Røstofte Maskiner A/S.

- Vi ønsker tætte og langvarige kunderelationer på samme måde, som vi hidtil har drevet forretning, siger han.

Glæde hos Danish Agro

Koncernchef i Danish Agro, Christian Junker, glæder sig over aftalen.

Han ser Røstofte Maskiner A/S som en forretning me en stærk ledelse samt 37 dygtige medarbejdere med stor Claas-erfaring, som hver dag gør en forskel for de danske landmænd.

- Jeg glæder mig derfor over, at Røstofte Maskiner A/S, der sidste år omsatte for 158 millioner kroner, med aftalen har ønsket at være en del af den fremtidige forhandlerstruktur i Danmark. Her vil de komme til at spille en vigtig rolle, siger Christian Junker.

Han tilføjer, at når den administrerende direktør og ejer, Dann Nielsen, inviterer os til at blive medejere af selskabet, er vi naturligvis klar til det. Jeg ser et stort potentiale i selskabet, samt de meget dygtige medarbejdere, siger Christian Junker.

Viden fastholdes

Også den ansvarlige for Danish Agros maskinforretning, Jens Skifter, CEO i Danish Agro Machinery Holding A/S, glæder sig over perspektiverne i aftalen, og ser frem til samarbejdet.

- Røstofte Maskiner A/S er et veldrevet selskab med mange kvaliteter. Dann Nielsen har igennem mange år været en tæt samarbejdspartner til dansk landbrug. Aftalen med Dann Nielsen er med til at sikre vort fremtidige management-team i maskinforretningerne samt sikre at ekspertise og viden fastholdes i den danske forhandlerstruktur, siger han.