Abonnementsartikel

Nu har Danish Agro officielt overtaget Claas-importen, og LMB Danmark skifter navn.

Fra 1. januar 2017 skifter den danske Claas distributør LMB Danmark A/S navn til Danish Agro Machinery A/S. Det sker som et led i etableringen af den nye og fremtidige Claas distribution i Skandinavien, hvor Danish Agro siden 1. oktober 2016 har drevet maskinforretning i Norge og i Sverige, ligeledes med Claas som hovedmærke.

LMB Danmark A/S har været Claas importør for det danske marked siden 1994 og betjener de private Claas forhandlere. Ifølge CEO i Danish Agro Machinery Holding A/S, Jens Skifter, vil selskabet fortsat varetage denne rolle samtidig med, at der implementeres flere nye tiltag.

- Navneskiftet til Danish Agro Machinery A/S markerer overgangen til, at selskabet nu er en del af Danish Agro koncernen. Danish Agro Machinery A/S og dets medarbejdere vil fortsat være ansvarlig for importen af Claas produkter samt kontakten til de danske forhandlere. Vi vil nu se på, hvordan vi udvikler selskabet yderligere og har blandt andet en plan om at intensivere forbindelsen til Claas hos forhandlerne. De bliver eksempelvis koblet direkte op på Claas IT-systemer, så de selv kan bestille reservedele online, hvilket er en fordel for kunden, siger han.

Også administrerende direktør i det nye Danish Agro Machinery A/S, Michael Husfeldt, ser store muligheder fremover:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Navneskiftet og vores nye ejerstruktur skaber nye muligheder for Danish Agro Machinery A/S og de forhandlere vi betjener i Danmark. Med skiftet er jeg overbevist om, at vi vil kunne sikre og ikke mindst styrke det stærke Claas brand i det danske marked. Der er herudover en række kommercielle synergier mellem Danish Agro Machinery A/S og Danish Agro koncernens øvrige aktiviteter i Danmark, som vil kunne udnyttes. Alt sammen noget, der gør os til en mere attraktiv samarbejdspartner for den danske landmand, siger han.

Danish Agro Machinery A/S omsætter for cirka 400 millioner kroner om året og beskæftiger 16 medarbejdere med hovedsæde i Fredericia.