Fjerde generation af Valtra's T serie er blevet tildelt Good Design prisen, som er verdens mest prestigesfyldte og anerkendte design award program siden 1950.

Good Design gives til nye forbrugerprodukter over hele verden, hvor funktionalitet og innovation er i en klasse for sig. Prisen uddeles årligt af Chicago Athenaeum Museum for arkitektur og design i samarbejde med det Europæiske center for design og arkitektur.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- At få denne pris kroner den store succes, denne nye generations produkter har fået. Det er helt utroligt, at det samme produkt har vundet næsten alle de priser, det er muligt at vinde i de senere år, og på samme tid har det vist sig at være bestsellere og meget anerkendt af vores kunder. At designe disse produkter har været en stor opgave i Valtra, personligt føler jeg, det har været et privilegium, at være involveret i dette projekt helt fra begyndelsen. Men det har ikke kunnet lade sig gøre uden holdånd, mod til at gøre ting på nye måder og gode partnere i processen. Jeg siger en stor tak til alle de involverede, siger Kimmo Wihinen, ansvarlig for design og brugererfaringer hos Valtra traktorer i en pressemeddelelse.