Abonnementsartikel

Brøns Maskinforretning kan præsentere en vaskeægte danmarkspremiere på dette års Roskilde Dyrskue, de har nemlig medbragt den nye tallerkenharve Certos TX fra Amazone.

Amazone præsenterede tidligere på året deres nye tallerkenharve for offentligheden på fabrikkens hovedkvarter i Hasbergen-Gaste, og nu bliver harven altså præsenteret for første gang i Danmark af den danske Amazone-importør Brøns Maskinforretning på deres stand på Roskilde Dyrskue.

Med Certos TX-serien kan Amazone tilbyde deres kunder en tallerkenharve med en arbejdsdybde på hele 660 millimeter - altså en dybde, der hidtil har været forbeholdt tandharver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Amazones repræsentant i Danmark Anders Clemmensen, Brøns Maskinforretning ApS, fortæller, at han bestemt ser et potentiale for Certos TX-produktet i Danmark, og henviser blandt andet til nedmuldning af de meget veletablerede efterafgrøder, som ses på mange marker i Danmark.

Selve etableringen af efterafgrøderne kan også gøres med Certos TX, da Amazone tilbyder deres GreenDrill 500 såudstyr monteres på Certos TX.