Når Roskilde Dyreskue slår dørerne op i morgen, får man blandt andet mulighed for at se nærmere på den nye Amazone Cayros-plov, som for første gang udstilles i en dansk version.

- Ploven var også med på Agromek, men nu kan vi endelig vise en version med hydrauliske stenudløser samt både en almindelig samt en risteunderplov, fortæller Anders Clemmensen, produktchef hos Brøns Maskinforretning, som er den danske importør af de tyske redskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han fremhæver desuden de langskruet muldplader, som sikre en bred furebund, så traktorer med selv brede dæk, kan pløje med ploven.

- Ploven bygger på kendt teknik, idet Amazone overtog en plovfabrik for et år siden, og vi glæder os virkelig til at vise ploven under Amazone-navnet til de danske kunder, fortæller Anders Clemmensen, som allerede kan oplyse, at den ene af plovene på skuet er solgt.

- Begge plove vil blive på Sjælland, så der er mulighed for at opleve ploven med risteunderplov, ligeså snart der igen er noget jord at vende.

Foruden Roskilde Dyreskue, så vil de grønne Amazone-plove kunne opleves på de øvrige danske dyrskuer i løbet af sommeren.

- Og de danske Amazone-sælger er allerede klar, da vi her i foråret har kørt produkttræning på blandt andet plovene, fortæller han.