Abonnementsartikel

Overskuddet blev på 7,3 millioner kroner svarende til en forbedring på godt 40 procent i forhold til året før.

LandboNord kom ud af 2013 med det bedste resultat nogensinde. Overskuddet blev på hele 7,3 millioner kroner svarende til en forbedring på godt 40 procent i forhold til året før. Det udløser en stor udlodning på 3,5 millioner kroner til LandboNords cirka 1.300 medlemmer.

Mere præcist steg LandboNords omsætning fra 130,2 millioner kroner i 2012 til 137 millioner kroner i 2013, mens overskuddet steg fra 5,2 millioner kroner til 7,3 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

? Vi er glade for at kunne konstatere, at 2013 blev det bedste år nogensinde i LandboNords historie. Vi har udvidet vores samarbejde med de eksisterende kunder og har samtidig formået at tiltrække nye uden at øge vores omkostninger i væsentlig grad, forklarer adm. direktør Uffe Bertelsen fra LandboNord.

Resultatet udløser et stort udbytte på hele 3,5 millioner kroner til LandboNords ejere, der er landboforeningen af samme navn med godt 1.300 nordjyske medlemmer:

? Landmændene har været igennem nogle hårde år ? ingen tvivl om det. Og der er stadig et stykke vej, men rundt omkring ser vi også visse forbedringer i økonomien, og det er klart, at vi gør alt, hvad der står i vores magt for at rådgive alle bedst muligt, så de kan hægte sig på den forhåbentlig positive udvikling, vi står overfor, siger Uffe Bertelsen.

I november 2013 modtog virksomheden 32 medarbejdere fra en konkurrent, og de medarbejdere bidrager positivt.

? Medarbejderne er blevet godt implementeret i resten af organisationen på et tidspunkt, hvor vi havde meget travlt. Og i 2014 forventer vi at kunne høste yderligere synergier ved nu at være blevet godt 225 medarbejdere, siger Uffe Bertelsen, der i år forudser en omsætning på 150 millioner kroner.