Som et led i opgraderingen af produktporteføljen har Nordsjællands Maskinforretning fået forhandlingen af vandingsmaskiner fra Fasterholt Maskinfabrik - både de selvkørende Fasterholt-modeller og Bording indtræksmaskiner. Dermed er Nordsjællands Maskinforretning den eneste forhandler af maskiner fra Fasterholt Maskinfabrik A/S i Nordsjælland.

- Vi er glade for at have fået forhandlingen af kvalitetsmaskinerne fra Fasterholt. Vi mener, at netop disse solide maskiner passer meget fint ind i vores eksisterende produktprogram, og samtidig kan vi dække behovet for effektiv og avanceret kunstvanding hos vores kunder. Netop i Nordsjælland er der flere rigtig dygtige frilandsproducenter af grøntsager. Deres produktion er dybt afhængige af kvalitetsmaskiner og herunder især pålidelige vandingsmaskiner, forklarer indehaver Ole Roed Jakobsen, Nordsjællands Maskinforretning A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Sammen med forhandlingen er vi i gang med at tilpasse vores lagerbeholdning med reservedele til alle de forskellige modeller af vandingsmaskinerne, så vi kan holde fokus på at yde en god og kompetent service og vejledning til vores kunder, fortsætter Ole Roed Jakobsen.

Markedsleder i Danmark

Fasterholt Maskinfabrik har udviklet og produceret vandingsmaskiner i flere end 30 år. Gennem årene har man primært fokuseret på udvikling, optimering og produktion af selvkørende vandingsmaskiner.

Men i 2003 overtog Fasterholt Maskinfabrik A/S desuden en anden dansk producent af vandingsmaskiner, Bording Maskinfabrik, som er specialister i at fremstille vandingsmaskiner med indtræk, som der allerede kører mange af på Sjælland.

Med produktionen af to typer vandingsmaskiner under samme tag er Fasterholt Maskinfabrik A/S i dag markedsleder i Danmark.

Ifølge Nordsjællands Maskinforretning er produkterne fra Fasterholt også meget populære blandt landmænd i Norge, Sverige, Tyskland, Polen og ikke mindst i Frankrig.