Fasterholt Maskinfabriks salgschef Steen Alexandersen er en tilfreds mand.

Han har nemlig netop været med til, hvad han selv kalder for den midtjyske maskinproducents "gennembrud på markedet for frilandsgartnerierne på Sjælland, som vi forventer meget mere af i de kommende sæsoner."

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gennembruddet handler om en ordrer fra Skårlæggercentralen/Knadrup Frilandsgrønt ved Johan Grønbech fra Skævinge på Nordsjælland, der har bestilt 10 nye Bording vandingsmaskiner. De skal anvendes til at vande radiser i nationale farver, som Johan Grønbech producerer fra maj til november.

Danskproducerede og driftssikre

- Valget faldt på Bording, fordi vi kender dem særdeles godt fra nogle af vores gamle maskiner, som har været yderst driftssikre samt meget billige i drift og service, siger Johan Grønbech om handlen.

- Og så er de jo ens, når de skal stilles op, så der sparer vi en del tid, samtidig med at de også er danskproducerede, tilføjer Johan Grønbech.

Han kan nu se frem til at gøre brug af otte maskiner af typen Bording 5TT2 med 370m/90 mm slange samt to stykker Bording 10TT med 500m/110mm slange.

Alle maskinerne er computerstyrede og er udstyret med Nelson SR 150 kanoner. Fire af maskinerne har desuden en Gun Corner, som kan styre kanonen, så den ikke vander ud over vej eller skel.