Rådgivningsvirksomhederne LMO og LRØ er måske på vej til at blive lagt sammen.

En fusion vil ifølge foreningerne bag de to rådgivningsvirksomheder betyde, at det forretningsmæssige grundlag styrkes, da det er muligt at opnå en række besparelser på de administrative områder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ligeledes supplerer de to virksomheder hinanden rigtigt godt på en række punkter, og kan dermed sikre en stærkere faglig rådgivning fremadrettet til glæde for den enkelte kunde, skriver foreningerne i en pressemeddelelse.

- Fusionen vil samtidig betyde, at der skabes et endnu mere attraktivt rådgivningsmiljø for medarbejderne, og fusionen vil derfor være med til at fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere. Den fusionerede rådgivningsvirksomhed vil således kunne servicere alle kunder med kvalitetsmæssige produkter og ydelser, mener formændene for LRØ og LMO, Finn Pedersen og Steen Vindum.

Det er allerede aftalt, at såfremt fusionen gennemføres, skal rådgivningen fortsat ske fra de nuværende huse, og dermed vil den enkelte kunde stadig blive serviceret af de samme rådgivere, fra det samme hus.

Bag LMO står LandboForeningen Midtjylland, Landboforeningen Kronjylland, Østjydsk Familielandbrug og Familielandbruget MIDT-Jylland, og bag LRØ, Østjysk Landboforening, Landboforeningen Odder-Skanderborg og Vejle-Fredericia Landboforening med tilsammen mere end 4.000 aktive medlemmer.