Den lukkede Axel Kofoeds Maskinforretning er blevet købt af Ole Roed Jakobsen, og nu stifter han Nordsjællands Maskinforretning A/S med Deutz-Fahr som traktormærke.

Nordsjællands Maskinforretning A/S skriver i en meddelelse, at virksomheden vil være klar til at byde kunderne velkommen lørdag den 13. april.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nordsjællands Maskinforretning er i princippet fuldt udbygget allerede fra dag 1 – butik, reservedelslager, serviceværksted, to store maskinhaller og masser af udenomsplads. Rammerne er på plads for fremtidig vækst, fortæller Ole Roed Jacobsen.

Direkte adspurgt om, hvordan i alverden man som 50-årig beslutter sig for at blive maskinhandler, lyder svaret fra Ole Roed JAcobsen:

– Lejligheden bød sig og den personlige timing var rigtig. Jeg har som kunde i butikken og personlig ven kendt Axel Kofoed i mange år, siger han og tilføjer:

- Jeg har som alle Axels kunder altid fået en rigtig god modtagelse og god service, når jeg kom og besøgte hans forretning. Det koncept med god service og høj kvalitet vil jeg gerne værne om og bringe med over i min nye forretning.

Indtil videre kan Nordsjællands Maskinforretning skrive Kverneland, Deutz-Fahr og Tanco på salgsmappen, hvor der også findes flere velkendte navne på have-parkmaskiner, og med Deutz-Fahr får Ole Roed Jacobsen og hans team et komplet traktorprogram fra 39 til 263 hestekræfter at arbejde med.