Abonnementsartikel

Bæredygtigt Landbrug holder stormøde i Skalborghallen ved Aalborg den 1. marts. Oplægsholderne er stort set en gentagelse fra to møder i januar.

Bæredygtigt Landbrug har flere gange bevist, at den kan få medlemmer og andre interesserede landmænd til at møde op i et omfang, så sønderjyske Agerskov Kro pludselig syner meget lille. Nu rykker Bæredygtigt Landbrug til Nordjylland med et møde - og et mødeindhold - der minder en del om det, der var omdrejningspunktet for møder i både Sønderjylland og på Sjælland for nogle uger siden.

Peter Pagh og Hans Sønderby

Stormødet i Skalborghallen ved Aalborg bliver holdt den 1. marts, og foruden indlæg ved formand Flemming Fuglede Jørgensen og BL-direktør Vagn Lundsteen, vil professor dr. jur Peter Pagh fortælle om det retslige grundlag for reguleringen af de danske vandløb, mens Bæredygtigt Landbrugs advokat, Hans Sønderby, fortæller om status for de retssager, som Bæredygtigt Landbrug har anlagt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Chefkonsulent Jørgen Evald Jensen, Agri Nord vil analysere, hvor mange penge, de danske særregler koster dansk landbrug.

Fornuften skal sejre

Det er Klaus Aage Bengtson, som på vegne af Bæredygtigt Landbrugs selvstyrende grupper i Nordjylland har indbudt til mødet i Aalborg. Overskriften er: "Mød op og hør fakta fra eksperter og jurister, nu skal fornuften sejre".