Ny Isobus-elektronik, større holdbarhed og en ny trækbom er blandt de nyheder, som Lely fremhæver ved præsentationen af firmaets tredje generations ballepressere med variabelt kammer.

Den nye Lely Welger RP 545 er en storebror til Lely Welger RP 535, og er forbedret på mange områder foruden design.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den får blandt andet 50 millimeter dobbelte Profi-rullelejer i tilspændingssystemet, hvilket gør presseren mere holdbar end nogensinde før. Alle ruller og aksler, som er en del af ballekammeret, er udstyret med let tilgængelige, smørbare lejer.

Mere holdbar teknologi

Den nye E-Link Pro er blevet mere brugervenlig. Skærmen byder på en masse plads til nyttige oplysninger om presseren.

Displayet viser også status for fyldning i højre og venstre side for at undgå dårligt formede baller. Systemet er Isobus-baseret, så enhver traktor nemt kan tilsluttes og bruge kontrolpanelet på traktoren.

Presserens styrecomputer gør det nemt at indstille presseren til at indsamle vigtige data som antal baller eller antal arbejdstimer. Disse data kan eksporteres til andre computere med et USB-stik.

E-Link Pro Isobus-styresystemet bliver Lelys nye standard i operativsystemer. Andre pressere samt andre maskiner vil følge i den nærmeste fremtid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lely Welger RP 545 er Europas største rundballepresser med variabelt kammer. Med en ballestørrelse fra 90 centimeter op til 200 centimeter tilbyder denne model en bred vifte af muligheder for at imødekomme kravene fra landmænd og maskinstationer.