DLF AmbAs bestyrelse konstituerede sig efter generalforsamlingen i går med gårdejer Christian Høegh-Andersen som ny næstformand. Han blev valgt ind i DLFs bestyrelse i 2003.

Christian Høegh-Andersen er 42 år og bosat på Østfalster, hvor han driver et landbrug på 240 hektar med frøavl og produktion af 8.000 slagtesvin.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Christian Høegh-Andersen afløser Niels Peder Christiansen, som efter 13 år som næstformand i bestyrelsen valgte at overlade hvervet til nye og yngre kræfter. Skiftet på næstformandsposten ses samtidig som et ønske om at køre en ny og yngre i stilling som arvtager, når Benny Kirkebække Christensen om nogle år takker af som formand.

Niels Peder Christiansen er valgt for både region 4, der dækker Nord- og Vestsjælland samt Bornholm, fortsætter i bestyrelsen.

Den afgåede næstformand, der virkede som mødeleder på generalforsamlingen, blev af Benny Kirkebække Christensen varmt takket for sine klare holdninger og det stærke tillidsforhold, der har kendetegnet deres samarbejde, og generalforsamlingen takkede Niels Peder Christiansen med en stående applaus for hans indsats i formandskabet.