Abonnementsartikel

Leo V. Petersen overtager Lunde Maskincenter og vil fremover satse på forhandling af landbrugs- og enterprenørmaskiner.

Den hidtidige direktør Preben Overgaard går på pension den 1. november, og Leo V. Petersen overtager både direktørstolen og Preben Overgaards tredjepart i virksomheden.

Leo V. Petersen ejer nu to tredjedele af Lunde Maskincenter, mens den sidste tredjedel ejes af Kjeld Jensen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Generationsskiftet markeres den 30. september klokken 12.00 samtidig med indvielse af virsomhedens nye traktorværksted på 400 kvadratmeter.

- Leo vil i gang med salg af landbrugs- og entreprenørmaskiner. Som smede- og maskinværksted har vi selvfølgelig haft lidt af det også tidligere, men ikke i samme grad, som vi vil nu. Og nu har vi jo også faciliteterne til det, fortæller Preben Overgaard.

Lunde Maskincenter får ikke forhandling af et bestemt traktorfabrikat, men vil importere enkelte maskiner i den udstrækning, som der er efterspørgsel efter.

Lageret bliver fornyet med diverse John Deere-reservedele samt dele til mejetærskere.

Mere tid til jagt og børnebørn

Preben Overgaard var tidligere medejer af Skjern Maskinforretning, hvor han nåede at have 25 års jubilæum, inden han solgte til Tobico i 2008.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har været medejer af Lunde Maskincenter siden 2000, og ser nu frem til at kunne trække sig tilbage sammen med hustruen Karen, som gik på pension i 2010.

- Jeg skulle jo gerne få lidt mere tid til at gå på jagt, tage afsted med autocamperen og være sammen med børnebørnene, siger Preben Overgaard, der dog ikke helt er klar til tanken om at give slip på forretningen.

- Mon ikke de får brug for mig en gang i mellem, siger han med et smil.