- Ved at rokere lidt rundt i Nordjylland får vi endnu mere fokus på vores traktorer, og kunderne sikres en service i topklasse fra to anerkendte forhandlere.

Det fremhæver Arne Spejlborg, salgsansvarlig for Valtra på det danske marked og ansat i Agco Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved årsskiftet sker der nemlig en rokade, sådan at Hjallerup Maskinforretning får salg af såvel Valtra som Fendt fra sine hovedafdeling i Hjallerup til hele Vendsyssel.

- For os betyder overtagelsen af Valtra-forhandlingen, at vi får et meget stærkt udbud af traktorer til alle typer kunder og et komplet produktprogram, fastslår Morten Bordvik, direktør for Hjallerup Maskinforretning.

Samtidig får Agrotek, der beholder sin afdeling i Hjørring med Børge Haugaard som sælger, et område syd for Limfjorden lige fra Hobro helt ud til Vesterhavet og ned mod Lemvig sammen med Flemming Refsgaards Traktorservice i Spøttrup.

- Vi får fuld fokus på Valtra i vores nye, udvidede område og vil fortsat sælge redskaber med mere i Vendsyssel, forklarer Niels Vestergaard, salgschef hos Agrotek.

En stærkere position

For Arne Spejlborg er der ingen tvivl om, at den nye opdeling af forhandlernettet betyder, at Valtra fremover vil få en stærkere position i Nordjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Sagen er, at vi aldrig har haft et bedre og mere alsidigt program af traktorer.

- Vi får nu også to meget stærkere forhandlere nord for og et godt stykke syd for Limfjorden, påpeger han.

I dagens Danmark er de langt de fleste traktorkunder tæt knyttet til deres forhandler, som skal være parat til at yde service og vejledning, når det er påkrævet.

- Det er begge vores forhandlere i Nordjylland.

- De har nemlig meget dygtige medarbejdere med stor viden om Valtra, fastslår Arne Spejlborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Service fra værksted og vogne

Hjallerup Maskinforretning beskæftiger lige over 100 medarbejdere og har 39 servicevogne, der kører ud til kunderne.

- Vi har allerede montører med indgående kendskab til Valtra, og flere af vore montører vil i løbet af vinteren deltage i Valtra`s tekniske servicekurser, forklarer Morten Bordvik. Han understreger også, at de løbende deltager i de supplerende efteruddannelser.

Agrotek har også en stab af dygtige montører og samarbejder tæt med Flemming Refsgaards Traktorservice.

- Deres montører kommer til at yde service i den vestlige del af vores område, så der altid er hjælp tæt på, pointerer Niels Vestergaard.

På den måde er det en stærk løsning, som AgcoDanmark har skabt for Valtra-forhandlingen i Nordjylland.