Der er plads til andet og mere end de multi-maskiner, der har givet navn til virksomheden hos MultiOne Danmark i Viborg. Direktør Peter Daugbjerg har udvidet sortimentet med teleskoplæssere med klistermærker, der forkynder navnet Genie. Det er dem, der tidligere hed Terex, og som er blandt de mest solgte teleskoplæssere i Dannevang.

- Fra 2001 til 2007 solgte vi årligt mellem 80 og 100 Genie-teleskoplæssere i Danmark. Så kom krisen, og siden har salget været stærkt reduceret i lighed med tilsvarende produkter i branchen. Men det ændrer ikke ved, at vi har et populært produkt, der i stort tal kører rundt i Danmark. For Genie er det derfor ikke alene vigtigt at have en dansk forhandler. Vi skal også have et landsdækkende servicenet. Det har Peter Daugbjerg via sine landsdækkende servicepartnere, forklarer Lars Raagaard, der er direktør for Genies skandinaviske marked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Peter Daugbjerg er kendt i branchen som Mr. Manitou qua fortiden hos Scantruck i Skive. Nu lægger han an til at blive Mr. Genie.

Gang i MultiOne'rne

- Egentlig var det planen at konsolidere os på det område. Men tilbuddet om at forhandle Genie-teleskoplæssere kunne vi ikke sige nej til, siger Peter Daugbjerg.

Oprindelig er Genie et amerikansk produkt. Men maskinerne produceres også i Italien, hvorfra MultiOne Danmark får maskinerne via distributionsfirmaet i Holland.

- Genie-teleskoplæsserne passer perfekt til vores øvrige produktprogram. Vi kommer til at forhandle teleskoplæsserne i mange forskellige størrelser. Og vi har faktisk solgt de første, inden vi har modtaget dem fra fabrikken, siger Peter Daugbjerg.