Abonnementsartikel

Forhandlingen af samtlige Genie-produkter samles nu hos Jøma Lift Teknik. Det gælder både lifte til byggebranchen og teleskoplæssere til landbruget.

Jøma Lift Teknik A/S, der igennem en årrække har været forhandler af Genie personlifte, har nu også overtaget forhandlingen af mærkets øvrige produkter på det danske marked, ikke mindst teleskoplæssere. Det har Kolding-virksomheden store forventninger til.

- Vi regner med at øge salget betydeligt og venter at skabe tre til fem nye arbejdspladser som direkte resultat af sortimentsudvidelsen, siger Jørgen Martinsen, der er direktør for Jøma. Han oplever betydelige synergimuligheder i fremover at kunne tilbyde Genies samlede produktprogram, bl.a. på grund af sammenfald mellem produkternes målgrupper - det vil sige både landbruget og byggebranchen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jøma Lift Teknik har siden 2004 forhandlet Genies program af selvkørende personlifte, der bl.a. anvendes i byggeriet og industrien - både til serviceformål og i forbindelse med selve produktionen. Nu udvides paletten med aluminiumshejs til materialeløft, som især benyttes til installation og montage inden for f.eks. HVAC-sektoren, samt med teleskoplæssere, der henvender sig til bl.a. bygge- og anlægsbranchen samt landbruget.

Ny satsning på teleskoplæssere

- Igennem vores mangeårige samarbejde har Jøma opbygget stor viden om produkterne. Samtidig har de allerede stor teknisk erfaring med at servicere og reparere Genie-produkter, både på værkstedet i Kolding og via deres seks servicevogne, siger Lars Raagaard, der er Regional Sales Manager hos Terex med ansvar for Norden og Baltikum. Han understreger, at samarbejdet ikke alene gælder de blå Genie-produkter, men også de grå og hvide Terex teleskoplæssere.

- For nogle år siden blev der taget en koncernbeslutning om at lægge samtlige teleskoplæssere ind under Genie-brandet. Har man en Terex-læsser, skal man også henvende sig hos Jøma angående service og reparationer, tilføjer salgschefen, der fremhæver Genies to mindste teleskoplæssere, GTH-2506 og GTH-3007, der netop er relanceret med nyindrettet kabine og forbedret komfort, samt de bæltedrevne bomlifte S-40 Trax (14 m) og S-45 Trax (16 m).

Blandt nyhederne er også en ny serie sakselifte, som man venter sig meget af. Serien rummer en ny indendørs el-lift med op til 14 meters arbejdshøjde, GS-4047, samt 10, 12 og 14 meters udendørslifte, der fås både med diesel- og elmotorer og fint matcher tendensen med stadig højere byggeri.