FPT Industrial afslører F28 Hybrid, en dieselmotor parret med et e-svinghjul, hvilket resulterer i en effektiv, kompakt og bæredygtig løsning.

FPT Industrials vision for fremtidens drivlinjer er allerede ved at blive til virkelighed. FPT Industrial afslører F28 Hybrid, en dieselmotor parret med et e-svinghjul, hvilket resulterer i en effektiv, kompakt og bæredygtig løsning.

Den 2,8-liters hybridmotor blev udviklet til at tilbyde den ideelle ydelse til kompakte maskiner, der giver forbedret produktivitet og forbedret effektivitet. Med fire cylindre leverer den termiske motor en maksimal effekt på 74 hestekræfter, mens den elektriske motor tilføjer 27 hestekræfter kontinuerlig effekt og 40 hestekræfter spidseffekt. Lette konstruktionsmaskiner som minilæssere, tromler og rendegravere nyder godt af topstyrken på bestemte tidspunkter for at udføre deres arbejde mere effektivt.

F28 Hybrid kombinerer høj ydelse og lavt brændstofforbrug i en kompakt emballage. Det har også forbedret systemeffektivitet, hurtig drift og optimeret Start and Stop for en jævnere motorstart.

Integrationen af motorens hybridarkitektur er baseret på FPT Industrials styringssoftware, hvilket styrker brandets rolle som en komplet systemintegrator.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vores vision for fremtidens drivkraft inkluderer nogle af hovedfunktionerne i den nye F28 Hybrid, sagde Pierpaolo Biffali, vicepræsident for produktudvikling hos FPT Industrial. Denne motor fremhæver vores engagement i alternativ fremdrift og demonstrerer vores tekniske evner med dens effektivitet og kompakthedsfordele.