Stemas Himoinsa-produktchef ser fine muligheder i Danmark for ny Rental-serie

- Det taler direkte til den danske filosofi om et støjfrit og rent miljø. Derfor er den nye Rental-serie særdeles kærkommen, og jeg ser helt klar fine muligheder på det danske marked.

Kim Møller, salgschef for Stemas' generator-afdeling, mindede om en kat, der har fået en stor skål fløde på Bauma i München. Her havde han fast kvarter hos den spanske generator-producent Himoinsa, som benyttede entreprenørmessen til at præsentere den nye HRFW 200 som ambassadør for hele den nye Rental-serie.

- 200-modellen ligger cirka midt i Himoinsas nye rental-felt, hvor alle maskiner har reduceret støjniveau og er særdeles CO2-venlige på motordelen. Der er nye Stage 5-motorer i alle seriens generatorer, som i øvrigt er helt nytænkt og ombygget i forhold til forgængerne. Foruden endnu mindre støj og røg, har maskinerne fået nyt design, hvor styrepanelet og el-udtag er flyttet hen i bagenden. Det er en klar fordel, fordi det giver fuldt overblik over alle funktioner, vurderer Kim Møller.

-I praksis betyder det, at hele Rental-serien faktisk er en helt ny modelserie, som er gennemtænkt som limousine-modeller. For Stemas som dansk importør og forhandler betyder det, at vi nu har et rigtig godt supplement til Himoinsas nye Silent Plus-generatorer. Som navnet mere end antyder, er der også her tale om en generatorserie, hvor der er lagt vægt på absolut lavt støjniveau, siger salgschef Kim Møller.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce