- Det taler direkte til den danske filosofi om et støjfrit og rent miljø. Derfor er den nye Rental-serie særdeles kærkommen, og jeg ser helt klar fine muligheder på det danske marked.

Kim Møller, salgschef for Stemas' generator-afdeling, mindede om en kat, der har fået en stor skål fløde på Bauma i München. Her havde han fast kvarter hos den spanske generator-producent Himoinsa, som benyttede entreprenørmessen til at præsentere den nye HRFW 200 som ambassadør for hele den nye Rental-serie.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- 200-modellen ligger cirka midt i Himoinsas nye rental-felt, hvor alle maskiner har reduceret støjniveau og er særdeles CO2-venlige på motordelen. Der er nye Stage 5-motorer i alle seriens generatorer, som i øvrigt er helt nytænkt og ombygget i forhold til forgængerne. Foruden endnu mindre støj og røg, har maskinerne fået nyt design, hvor styrepanelet og el-udtag er flyttet hen i bagenden. Det er en klar fordel, fordi det giver fuldt overblik over alle funktioner, vurderer Kim Møller.

-I praksis betyder det, at hele Rental-serien faktisk er en helt ny modelserie, som er gennemtænkt som limousine-modeller. For Stemas som dansk importør og forhandler betyder det, at vi nu har et rigtig godt supplement til Himoinsas nye Silent Plus-generatorer. Som navnet mere end antyder, er der også her tale om en generatorserie, hvor der er lagt vægt på absolut lavt støjniveau, siger salgschef Kim Møller.