2018 bød på stigende markedsandele for Case IH og store aftaler

Hos Case IH starter vi året med et forhandler Kick-off møde, hvor personale inden for salg, service og reservedele fra alle Case IH forhandlere inviteres til markering af det forgangne års resultater, og introduktion til året der kommer. I år er Case IH forhandler Kick-off henlagt til Messe C i Fredericia, hvor vi, alt imens at nogle af vores kunder besøger Nutrifair, taler om nye tiltag for 2019, som bl.a. omfatter et nyt koncept for "traktorer på abonnement" og så ses tilbage på et godt 2018 for Case IH. 2018 var på flere måder et godt år for Case IH i Danmark. Markedsandelen på traktor er steg selvom, at markedet gik tilbage, der er kommet godt gang i salget af Axial-Flow mejetærskere, der er lukket en stor aftale med to store indkøbsforeninger, vi har fejrer 10 år med Danmarks bedste RTK netværk, og sidst men ikke mindst har Case IH Maxxum 145 Multicontroller efterhånden vundet så mange priser, at vi snart ikke har plads i døren og i vores annoncer til alle logoerne.

Markedsandel stiger

2018 bliver nok husket for den tørreste sommer og høst i mandsminde, og det har også afspejlet sig i antallet af solgte/indregistrerede traktorer i Danmark i 2018.

Trods det faldende marked og et fald i antallet af enheder, kan vi hos Case IH se tilbage på en markedsandelsstigning på 4,7 procent over de sidste 12 måneder.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Vi er stolte over at vores forhandlere har formået at vinde markedsandele i det faldende marked, men fornemmer også at vores fremgang skyldes et stigende fokus på "Total Cost of Ownership" altså samlede omkostninger i traktorens levetid.

Stor interesse for Axial-Flow

2018 var også året hvor vi kunne præsentere nye mejetærskere i Axial-Flow 250-serien, hvor der er kommet nye intelligente løsninger i form af AFS Harvest Command, som assisterer føreren og helt kan overtage indstillingerne af maskinen.

Om det er nyhedseffekten eller et øget fokus på det vi kalder ?10 gode grunde til at vælge Axial-Flow? så har vi kunnet mærke en øget interesse fra kunderne gennem hele efteråret og frem til nytår.

Faktisk blev der selv på nytårsaften lukket en handel med endnu en glad kunde, som til den kommende høst bl.a. vil opnå en mere skånsom høst og en bedre færdigvare med sin nye Axial-Flow.

Stor aftale med indkøbsforeninger

2018 var også året hvor to store indkøbsforeninger gik sammen om et traktor udbud, som vi hos Case IH endte med at vinde. Og nu kan man jo godt tænke at det var medvirkende til noget at stigningen i markedsandel, som nævnt ovenfor. Men da statistikken jo viser indregistreringer dvs. slutleveringer til kunderne og ikke aktuelt salg (tidspunkt for underskrift), har vi endnu til gode at begynde at levere traktorer til medlemmerne af de to indkøbsforeninger. Vi kan hos Case IH derfor med denne aftale i hånden se frem til en rigtig god start på 2019. Faktisk kommer denne aftale også andre danske landmænd til gode, for undervejs har vi for at kunne imødekomme ønskerne fra de to indkøbsforeninger, udviklet nye værktøjer som f.eks. vores "traktorer på abonnement", som vi lancerer her i starten af 2019.2008 var året hvor Case IH som det første traktormærke besluttede at etablere vores eget RTKnetværk i Danmark, for at kunne levere stabilt og billigt RTK korrektionssignal til vores kunder. 10 år senere er netværket fuldt udbygget til at være landsdækkende, og opdateret til også at kunne supportere AFS RTK+ med 1,5 cm præcision.

Tractor of the Year

2018 var et jubelår for et af de nyeste produkter i Case IH familien: Maxxum 145 Multicontroller. Første hæder kom på Agritechnica 2017, hvor traktoren fik en pris som "Machine of the Year 2018". Efterfølgende testede DLG i Tyskland traktoren og ikke mindst den nye ActiveDrive 8 transmission med dobbeltkobling teknologi, til at have det laveste brændstofforbrug nogensinde målt på en 4-cylindret traktor i deres PowerMix test. På EIMA i Italien vandt Maxxum 145 MC så i november den prestigefyldte "Tractor of the Year 2019" pris, samt en pris for "Best Design" i samme konkurrence.

Faktisk var det tredje gang i træk at Case IH kunne tage hjem fra EIMA med Tractor of the Year titlen. Med så meget hæder og ikke mindst det laveste brændstofforbrug, er det ikke så mærkeligt at vi netop nu siger at: "Alle vinder på rød!"