1. januar 2019 kunne Stenderup A/S præsentere Henrik Lund, som ny salgschef for den amerikanske produceret Gehl læssemaskiner, i Danmark og Norge.

I Danmark vil Henrik være ansvarlig for Stenderup A/S forhandler netværk, samt for salg direkte til entreprenører på Sjælland. Samtidig skal han opbygge forhandler- og servicenetværk for Gehl læssemaskiner på det norske marked. Henrik Lund bliver også ansvarlig for salg af Sunward minigravere.

- Vi er rigtig glade for at have fået Henrik på hold, fortæller adm. Direktør Troels Stausholm Jensen og fortsætter:

- Vi har længe manglet en person, der kan koncentrere sig om vores forhandlernetværk, og vi har store forventninger til det kommende samarbejde, således at vi kan få gjort vores stærke læssemaskiner endnu mere udbredt, både i Danmark og Norge.

Henrik Lund kommer fra en stilling som distriktschef, med ansvar for salg af entreprenørmaskiner, og han har derfor et indgående kendskab til branchen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg glæder mig til at komme i gang - og der er rigeligt at tage fat på. Jeg har allerede mødt de første forhandlere og jeg er blevet taget rigtig godt imod, afslutter Henrik Lund.