For første gang er alle fem forhandlere af Thaler samlet på Agromek.

Skjern Maskinforretning har netop overtaget importen af Thaler minilæssere i Danmark. For første gang var alle fem nye forhandlere samlet på Agromek 2018 for at hilse på hinanden.

- Vi har allerede fået en god start på sæsonen. Vi overtog forhandlingen 1. november og har allerede solgt to læssere, fortæller Kaj D. Pedersen, indehaver af Skjern Maskinforretning.

Kaj D. Pedersen fortæller, at alle fem forhandlere selv har henvendt sig til Skjern Maskinforretning.

- De er alle dedikerede forhandlere, der før har solgt Thaler, som selv har henvendt sig for at være en del af holdet, fortæller Kaj D. Pedersen fra sin stand på Agromek.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Bred service

De fem forhandlere er fordelt over hele landet og tæller: Nordland ATV i Jyderup, Flemming Refsgaards Traktorservice i Balling og Linde, Midtfjord Agro i Løgstør, Vestergaards Maskinservice i Vodskov og Brovig Maskiner i Tinglev.

- Med et bredt forhandlernet sikrer vi os, at købere kan få service og reservedele over hele landet, siger Kaj D. Pedersen.

Maskinforretningen i Skjern har en bred maskinkaravane af Thaler, som de har mulighed for at rykke ud med til de forskellige forhandlere.

- Alle modeller på Agromek skal ud og bruges som demomodeller hos vores forhandlere, fortæller Kaj D. Pedersen.