- Vi har været meget glade for samarbejdet med Kverneland Group Danmark, dog er det nu tid til at skære ned på produktporteføljen, og her er vi blevet enige med Kverneland Group Danmark om, at gennemføre en udfasning af deres produkter og satse mere på det tilbageværende produktprogram. Sådan siger Kaj D. Pedersen, Skjern Maskinforretning om at samarbejdet med Kverneland ophører i 2023. Det skriver Kverneland i en pressemeddelelse.

Baggrunden for beslutningen er ifølge Skjern Maskinforretning, at landbruget er inde i en voldsom konsolidering. Det betyder at antallet af landbrug falder. Hvis en forhandler skal holde sig dygtig og yde en god service, med færre antal kunder, er forhandleren nødt til at have fuld fokus på et smallere produktprogram.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor er partnerne blevet enige om, at den rigtige beslutning er at stoppe samarbejdet.

Fra Kverneland Groups Denmarks markedsdirektør, Jørgen Mortensen lyder

- Det er med vemod, at vi tager afsked med Skjern Maskinforretning, det er et mangeårigt, meget godt samarbejde, der slutter. Heldigvis er vi enige om, at slutte med et langt varsel, så vores fælles kunder får den bedst mulige service

Kverneland ændrer forhandlerstruktur på Sjælland og Lolland-Falster

Se også:

Kverneland ændrer forhandlerstruktur på Sjælland og Lolland-Falster

Ændrede struktur tidligere på året

Tidligere på året ændrede Kverneland også sin forhandlerstruktur på Sjælland og Lolland Falster. Dengang sagde Jørgen Mortensen at

- Vi har et ønske om at konsolidere vores forhandlere, så vi får et større flow gennem den enkelte forhandler og dermed dygtiggøre dem i forhold til produkterne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kvernelands øvrige forhandlere i området overtager forhandlingen i Skjern Maskinforretnings salgsdistrikt. Dette sker med virkning fra den 1. juni 2023.