Langesømessen 2020 stod i coronaens tegn. Hovedparten af de udenlandske udstillere havde meldt afbud og mange gæster fra udlandet blev hjemme for ikke at risikere karantæne i hjemlandet.

Arrangørerne bag Langesømessen kan ånde lettet op efter en veloverstået dag, hvor både udstillere og besøgende tog corona-restriktionerne alvorlig. Fagmessen blev afholdt med lidt flere udstillere end sidste år, men med 35-40 procent færre gæster i skoven ved Langesø Gods.

Sidste år besøgte 2700 gæster fra ind og udland messen, men i år var besøgsantallet faldet til 1500. I sær de udenlandske besøgende svigtede i år. Mange risikerer at skulle i karantæne efter et besøg på Fyn. Messen blev dog stadig besøgt af tyskere, men slet ikke i det omfang, som messen er vant til.

- Situationen taget i betragtning, synes jeg, vi kan se tilbage på en rigtig god messe med stor opbakning. Vi har haft flere nye danske udstillere, men desværre har flere af de udenlandske udstillere meldt fra. De har dog allerede meddelt, at de kommer igen til næste år og ønsker samme standplads, siger Hans Berner, arrangør af Langesømessen.

Se videoen fra Langesømessen, som er lavet i samarbejde med vores kollegaer på Grøn Teknik.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Messen blev holdt med god afstand mellem standene, masser af håndsprit og nye picnicområder.

- Alle udstillere har virkelig formået at tage situationen alvorlig, det har været en fornøjelse, roser arrangør Hans Berner.