Lyt til artiklen:

Rådgivere griber cyklen og tager på takke-tour

00:00
Hastighed: ???x
01:55

Tirsdag går starten på PostNord Danmark rundt, men dette vil ikke være det eneste felt på de danske landeveje. Fra på fredag og henover de kommende uger vil man nemlig også kunne støde på en lidt mere broget flok, hvis man bevæger sig ud på landevejene i det vestjyske.

Med store kohorn monterede som styr, vil en flok af Sagros rådgivere samt den administrerende direktør nemlig begive sig ud i det ganske land, for at møde landmændene og sige tak for indsatsen gennem coronakrisen, skriver Sagro i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De danske landmænd har produceret fødevarer til familien Danmark gennem hele coronakrisen, og det fortjener en stor tak. Vi kører ud på ruten, der går forbi en række af vores kunder og andre landmænd. Hvis vi spotter nogen kører vi ind forbi, med lidt godt til ganen og en goodiebag med en farmerkop og speciallavede t-shirts, kage og lidt andet godt, fortæller Torben Jensen, der er direktør i Sagro.

Landbruget kommer til byen

Den første rute går fra Sagros hus i Holstebro til Sagro-huset i Herning. Herefter går turen til Billund og Esbjerg, og kongeetapen går fra Esbjerg tilbage til Holstebro, hvor Takke-Touren slutter på torvet, hvor der afholdes arrangementet "Landbruget kommer til byen".

På den første etape vil HC Østergaard, der er borgmester i Holstebro også kigge forbi hos et par landmænd og sige tak for indsatsen.

- Den sidste etape er 150 kilometer, så der har vi altså valgt at skifte til racercykler. Vi vil trods alt gerne nå "Landbruget kommer til byen", inden solen går ned, siger borgmesteren.

Hvis man spotter feltet ude på landevejene, er man mere end velkommen til at hilse på - og mon ikke der er en t-shirt at hente, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Touren starter fra Holstebro til Herning fredag den 13 august.

2. Etape går fra Herning til Billund mandag den 16 august.

Se hele Touren.