Lyt til artiklen:

Stigende smittetal får SLF til at udsætte nytårskuren

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Sønderjysk Landboforening har besluttet at udsætte den traditionsrige nytårskur, som skulle være holdt den 3. januar.

Den traditionsrige nytårskur, som Sønderjysk Landboforening i en årrække har afviklet i Agerskov-Hallen, bliver ikke til noget i begyndelsen af det nye år, skriver SLF i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nytårskuren var programsat til mandag den 3. januar 2022. Men den aktuelle corona-situation med flere og flere smittede har fået bestyrelsen til at udsætte arrangementet.

- Vi lever lige nu med restriktioner og anbefalinger, som reelt ikke forbyder afvikling af større arrangementer. Omvendt ser vi, at virksomheder aflyser julefrokoster og andre sammenkomster. Fra SLF's side vil vi gerne udvise ansvarlighed og ønsker ikke at sætte landmandsfamilier i et dilemma, hvorvidt de i en tid med stigende smittetal skal deltage i vores nytårskur eller ej, siger Christian Lund, formand for Sønderjysk Landboforening.

- Vi finder, at hele situationen i øjeblikket er for usikker til, at vi vil samle 6-700 landmænd til en aften med mad, taler, sang og underholdning. Derfor vælger vi at udsætte nytårskuren, selv om vi havde glædet os gevaldigt til igen at kunne mødes fysisk, siger Christian Lund, Sønderjysk Landboforening.

I begyndelsen af 2021 satte coronapandemien også en stopper for det fysiske møde, og i stedet afviklede SLF et digitalt arrangement.

SLF vender tilbage med nyt omkring arrangementet, når situationen omkring coronaen har normaliseret sig.