Syvende udgave af Nutrifair blev skudt i gang onsdag morgen i MesseC i Fredericia, hvor direktør Grete Højgaard udtrykte glæde for det samspil, messen har med en række foreninger, som bruger anledningen til at mødes med deres medlemmer.

Hun konkluderede, at messen allerede har sit helt eget DNA.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mødested

Nutrifair er messen, hvor man mødes med leverandører, konkurrenter og kunder - og møder lige præcis dem, man ser frem til at møde, sagde hun blandt andet.

- Møder løfter messen. Messen løfter møderne, sagde hun.

Grete Højgaard takkede derfor direkte Landsforeningen af danske Mælkeproducenter, Landsforeningen Danske Svineproducenter og Bæredygtigt Landbrug, fordi de i flere år har brugt messen som hjemsted for faglige møder og generalforsamlinger med videre.

Fredericia og landbruget

Borgmester Jacob Bjerregaard (S) fortsatte de positive takter, selvom han erkender, at Fredericia ikke er en stor landbrugskommune.

- Men til gengæld er Fredericia en stor aktør i kraft af en række virksomheder inden for landbrugsbranchen og ikke mindst Fredericia Havn og senest DLG's beslutning om at rømme Axelborg til fordel for et nyt domicil i Fredericia, sagde han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søs Egelind læser Maskinbladet

Afrundingen af åbningsarrangementet for udstillerne tog skuespiller Søs Egelind sig af.

Og allerførst gjorde hun det klart for udstillerne, at hun føler sig helt på hjemmebane. Hun bor selv på landet, og de seneste 16 år har hun læst enkelte faglige magasiner, blandt andet Maskinbladet.

Hun gav en peptalk om service og mødet mellem sælgere og kunder. Hun advarede mod det lortebrune humør, og hun opfordrede alle til at gi' den gas - både på Nutrifair og derhjemme.