Smilene kunne ikke skjules hos folkene i MesseC, da de ved afslutningen af Nutrifair 2017 kunne konstatere, at besøgstallet var steget med fem procent i forhold til sidste år.

I alt havde årets udgave af Nutrifair 4.302 besøgende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men alligevel understreger messensprojektleder, Peter R. Poulsen, MesseC, at besøgstallet ikke er det vigtigste at fokusere på.

Beslutningstagere

- Det vigtigste er, at der er en høj kvalitet blandt de besøgende. Det vil sige, at der er mange beslutningstagere. Det er det, der betyder noget for vores udstillere, siger Peter R. Poulsen.

Han tilføjer, at det ikke er interessant at stå på en messe og have forrygende travlt, hvis man ikke får et udbytte af det.

Ifølge Peter R. Poulsen har tilbagemeldingerne fra udstillerne da også været positive.

- Udstillerne fortæller os, at de har fået en maasse gode kontakter, og det glæder os som arrangører, for det hele drejer sig for os om at være værdiskabende for branchen, siger Peter R. Poulsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Foreninger

Han fremhæver også messens store nytte af samarbejdet med organisationer som Danske Svineproducenter, Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter samt Bæredygtigt Landbrug, som alle har bidraget med gode møder, som også er med til at tiltrække et relevat publikum.