Brørup Traktor- & Maskincenter holder foredrag om Power Pack-produkterne fra Biotech Innovation.

Brørup Traktor- & Maskincenter ApS har fået forhandling på Power Pack-produkterne fra Biotech Innovation i det sydlige Jylland.

- Ved at anvende Power Pack i din produktion kan du udnytte dit foder mere optimalt, og gyllen bliver mere homogent, samtidigt bliver der mere kvælstof tilgængeligt til planterne for meget få penge, skriver BTMC i en pressemeddelelse.

Ifølge Brørup Traktor- & Maskincenter er der mere end 200 danske landbrug, som har fået installeret Power Pack.

- Interessen for produkterne har været enorm siden introduktionen, og vi har derfor valgt at holde en dag, hvor vi sammen med Biotech Innovation vil fremvise og holde et foredrag om de enkelte produkter og deres egenskaber.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Indehaver af Brørup Traktor- & Maskincenter, Svend Aage Jensen, har inviteret landmænd til at komme og høre mere om produkterne. Der afholdes arrangementer om køer den 4. marts kl. 10-15 og om svin kl. 18.30-22. Den 5. marts er der arrangement om kyllinger kl. 10-15 og om mink kl. 18.30-22.

På møderne vil en repræsentant for henholdsvis svin, køer, mink og kyllinger fortælle om sine oplevelser, erfaringer og ikke mindst den merindtjeningen, der er opnået, siden systemet blev installeret i produktion.

Det foregår på Hotel Søgården i Brørup. Det kræver tilmelding. Det sker til jacob@btmc.dk eller 31752024 med navn, mobilnummer og hvilken møde, man ønsker at deltage på.

Biotech Innovation har også en løsning/forslag til, hvordan fremtiden eventuelt kunne se ud inden for måling af emissionen af ammoniak fordampningen fra gyllen/stalden.