Der er god stemning hos PN Maskiner, der i dag holder åbent hus i Troldkær. Dørene åbnede klokken 9, og i løbet af dagen indtil klokken 17 forventer sælger og medejer af PN Maskiner John Petersen, at 1.200-1.500 besøgende vil kigge forbi.

Allerede først på dagen var der også så småt kommet gang i salget, fortæller John Petersen, der i dagens anledning kunne give 15 procent rabat på alle ikke tilbudsvarer til sine kunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere kunder havde på forhånd udvalgt sig de maskiner, de var interesseret i, og har så ventet til i dag med at indlevere ordren.

- De skriver op, hvad de skal have, og så får de det leveret senere. Det system fungerer rigtig godt, siger John Petersen.

Foredrag

I kataloget lavet i forbindelse med arrangementet er der både nye og brugte landbrugsmaskiner til salg.

De brugte maskiner tæller blandt andet New Holland TVT 195 DL TG med frontlift, en TSA 125 med Ålö Q65 læsser og en TM 190 TG med front lift.

De nye tæller en Dalbo Levelflex 2008 frontpakker, Kuhn Venta NC 4000 såsæt og en Kuhn Vari Leader plov.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som noget nyt i år bliver der afholdt korte foredrag om blandt andet New Holland Auto Command og Kuhn GA 1313 storrive.

- Det er et nyt initiativ, og vi har været lidt skeptiske, men det er startet rigtig positivt, siger John Petersen, der glæder sig til en dag i godt selskab med kunder og sælgere, som også kigger forbi på sådan en dag for at få svar på eventuelle spørgsmål.

PN Maskiner A/S er en af Danmarks største New Holland full-line forhandlere. PN Maskiner A/S ligger både i Rødding og Haderslev.