Skov- og gartnergiganten HedeDanmark har netop har indgået aftale med kurator for konkursramte Davidsen & Partnere om at overtage samtlige selskabets aktiviteter inden for gartner- og vintertjeneste.

Det skriver HedeDanmark ifølge Erhvervsbladet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aftalen indebærer, at HedeDanmark inden for de pågældende områder med øjeblikkelig virkning overtager medarbejdere, kunder og driftsmateriel, der primært har været fokuseret i området omkring Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart.

- Med overtagelsen får HedeDanmark et mere fintmasket og effektivt rutenet, hvilket både vi og vores kunder kan drage fordel af. Landsdækkende virksomheder ønsker landsdækkende samarbejdspartnere, og internt betyder overtagelsen, at HedeDanmark kan opnå en række stordriftsfordele, som på både kort og lang sigt er med til at øge vores konkurrenceevne, siger administrerende direktør Carsten With Thygesen, HedeDanmark A/S.

Overtagelsen kommer efter, at HedeDanmark i sommeren 2010 overtog en række lignende opgaver fra Danfoss, og aftalen skal ifølge virksomheden ses i sammenhæng med, at HedeDanmark allerede i dag løser lignende opgaver for blandt andre Nordea, Banedanmark, DSB, Netto, COOP, Vejdirektoratet samt Københavns Kommune.