Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Nutrimin på NutriFair

20. maj. 2022 | Indrykket af Nutrimin

Tak til alle, der kiggede forbi Nutrimins stand på NutriFair.

Del artiklen:

Det er altid en fornøjelse at vidensdele med fagfolk.

Kvæg-teamet havde travlt med individuelt tilpassede mineralblandinger – hvor nylanceringen af LactiBute var det store trækplaster.

LactiBute er et patenteret præbiotikum i form af vombeskyttet calcium gluconat. Det fremmer smørsyre i tyktarmen, hvilket styrker tarmen og den generelle sundhed. Køerne opnår bedre foder- og energiudnyttelse samt øget mælkeydelse. Kort sagt: sund tarm=sund ko=mere mælk!

Mælkeproducent, Frank Bundgaard Bjørn, Stenild, har allerede bestilt en mineralblanding med LactiBute i og glæder sig til at se resultater. Nutrimin har lige nu afprøvninger på LactiBute kørende hos to mælkeproducenter, hvor første gødningsskyl ser meget lovende ud.

Svine-teamet oplevede også stor interesse for deres løsninger til zinkfri fodring af klimagrise samt for deres nye Selko produkter. Nutrimin har fået mange gode produkter på hylderne efter firmaet 1.dec. 2021 blev opkøbt af hollandske Trouw-Nutrition.

Vil du gerne vide mere og/eller har du faglige udfordringer med din besætning, er du meget velkommen til at kontakte til os.

Foto: Mælkeproducent, Frank Bundgaard Bjørn, og Faglig Chef i Kvæg-teamet, Anders Bisgaard Møller.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter