Driftleder hos Heinemosegård, Kirke Eskilstrup, Anne-Lene Papp er vinder af Årets Særlige Indsat.

Prisvinderen fik overrakt prisen i dag på Viden på Tværs i Herning.

- Jeg er meget stolt og glad. Glad for resultaterne og mine medarbejdere, som hjælper mig hver dag. Tak til Klaus som har nomineret mig. Du bakker mig op og hjælper mig. Den her pris er lige så meget en tak til dig. Jeg er motiveret ved, at jeg kan se, at også mine medarbejdere er motiverede. Så vi motiverer hinanden. I det daglige tager vi opgaverne en for en og så finder vi de bedst mulige løsninger, sagde Anne-Lene Papp, da hun fik overrakt prisen for sin særlige indsats.

Hun får prisen for med enkle midler at have hævet bundlinjen på bedriften og for at have øget antallet af levendefødte grise markant.

Erik Larsen, formand for Seges Svineproduktion, sagde om valget af prismodtageren.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er en fantastiske indsats, du har udført. Du siger, at du er stolt af nomineringen. Det har du også god grund til at være. Jeg håber, du bliver endnu mere stolt og glad nu, for dommerne har valgt dig til vinder af Årets særlige indsats fordi du er en god rollemodel. Du har brugt sin viden om strategi og ledelses til at skabe nogle gode resultater i stalden. Stort tillykke, sagde formanden.

Prismodtageren er opvokset i København og var bange for grise, da hun voksede op, så hun havde ikke lige set sin fremtid i landbruget.

- Da min mor sendte mig på landbrugsskole, tænke jeg, "du er ikke rigtig klog". Men den ene praktikperiode tog den næste, og i dag ved jeg slet ikke, hvad jeg skulle lave, hvis jeg ikke skulle arbejde i landbruget. Jeg er meget, meget stolt lige nu, sagde hun.

Læs mere om Heinemosegaard i Hyo.