De fleste tyske slagterier kan kun slagte med 80-90 procent af slagtekapaciteten før corona på grund af de nye afstands- og hygiejneregler.

Den tyske slagtesvinenotering er i dag uændret 1,47 € pr. kg (10,95 kroner.

Situationen på det tyske slagtesvinemarked har ikke ændret sig. Udbudspuklen, som opstod i forbindelse med den midlertidige lukning af Tysklands største slagteri, er stadigvæk ikke helt afviklet i alle områder i Tyskland, skriver Danske Svineproducenter i deres ugenyt.

De fleste tyske slagterier kan kun slagte med 80-90 procent af slagtekapaciteten før corona på grund af de nye afstands- og hygiejneregler. Desuden mangler slagterierne på nuværende tidspunkt ofte personale. Derfor passer det nuværende forholdsvist lave udbud af slagteklare grise godt til slagteriernes behov.

God efterspørgsel fra Kina

På kødmarkedet har der været god efterspørgsel efter grillartikler på grund af det gode vejr. Desuden kan man konstatere en god efterspørgsel fra Kina. Prisen for hele slagtekroppen var alligevel uændret i forrige slagteuge. Det er heller ikke særlig overraskende. Typisk stiger priserne først på slagtesvinemarkedet og derefter på kødmarkedet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Da udbuddet og efterspørgslen er i balance, ændrer den tyske omsætterorganisation VEZG ikke den officielle tyske notering i dag.