Automatisk oplæsning:

Ny afdelingschef leder maskinhandlen sikkert gennem corona

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Filialchef i Semler Agro Næstved, Jesper Ulrik Skallergård, ser tilbage på et lærerigt år. Han førte maskinhandelen sikkert gennem et coronaplaget år, der lærte filialchefen vigtigheden af ledelse og medarbejderudvikling.

Danmarks største maskinhandel og forhandler af landbrugsmaskiner, Semler Agro, fandt i sommeren 2020 deres nye afdelingsleder for deres sjællandske hovedcenter i Næstved. Valget faldt på den 45-årige Jesper Ulrik Skallergård, der kom til Semler Agro i Næstved med 11 års erfaring fra maskinbranchen.

Klar til sin første høst trak Jesper Ulrik Skallergård i arbejdstøjet. Herfra måtte nye idéer på grund af corona tages i brug, som ifølge filialchefen krævede klar ledelse og øget fokus på motivation og udvikling af medarbejderne, skriver Semler Agro i en pressemeddelelse.

- I en tid med stor usikkerhed opstår der et behov for, at alle medarbejdere rykker tættere sammen i bussen. Det kan sammenlignes med at skulle styre et fodboldhold af dygtige individualister og få dem til at arbejde sammen og spille hinanden bedre. Heldigvis er jeg omgivet af yderst kompetente og professionelle folk, der arbejder en vis legemsdel ud af buskerne for at skabe en god forretning, siger Jesper Ulrik Skallergård.

- Trods corona har mine medarbejdere udvist en stor evne til at løse de udfordringer, vi har mødt. Ligegyldigt hvordan verden omkring os ser ud, har landmanden brug for, at vi står klar til at hjælpe for enden af marken, siger filialchefen hos Semler Agro i Næstved.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Lærlinge er vejen frem

Som ny leder hos Semler Agro har et af de vigtigste indsatsområder ifølge Jesper Ulrik Skallergård været arbejdet med at udvikle de kommende generationer af dygtige medarbejdere, der skal tegne fremtidens landbrug og maskinhandel. Det har bl.a. betydet, at Semler Agros lærlinge i Næstved er blevet skubbet endnu længere frem i bussen.

Det øgede fokus på medarbejderne og lærlinge har båret frugt, og i 2020 blev en af Næstvedfilialens lærlinge udtaget til Danmarks Bedste Lærling 2020, der dog er udskudt på grund af corona.

- Som jeg ser det, har branchen ikke været helt dygtige nok til at uddanne tilstrækkeligt med kvalificeret arbejdskraft til at dække det voksende behov, vi oplever rundt om i hele landet. Vi har derfor et ansvar for at udvikle vores medarbejdere, men også skubbe vores lærlinge længere frem. Vi ønsker at skabe det ideelle udviklingsmiljø for vores medarbejdere, så vi også i fremtiden kan tiltrække gode lærlinge og have branchens bedste medarbejdere, siger Jesper Ulrik Skallergård.