Maskinforretningen Svenningsens ændrer nu navn til Nellemann Machinery og det sker som et led i  tydeligere brandfokus.

Fra mandag den 18. maj ændrer Svenningsens Maskinforretning navn til Nellemann Machinery. Maskinforretningen er fortsat importør af blandt andet Kubota-traktorer og Bobcat-læssemaskiner til landbruget.

- Navneændringen er en nødvendig formalitet, som stadfæster, at det er ny virksomhed, som kunderne møder, når de handler hos os. Vi har i løbet af de sidste to år bevæget os hen mod en højere specialisering og færre men nøje udvalgte produkter. Dertil har vi brandspecialiserede konsulenter inden for hver branche, som hver især kender behovet og udfordringerne, kunderne står med i de enkelte brancher, fortæller Kristian Refnov, administrerende direktør i nu Nellemann Machinery.

Nellemann Machinerys igangværende udvikling vil på sigt føre til, at virksomheden vil være mere til stede ude blandt kunderne med blandt andet en udvidelse af udsalgssteder i hele Skandinavien. Senest har Nellemann Machinery bygget nye lokaler i Viby, Aarhus, der åbnede i dette forår, ligesom Norge har åbnet to nye lokationer, og en ny i Sverige.

rich-media-1
Senest har Nellemann Machinery bygget nye lokaler i Viby, Aarhus, der åbnede i dette forår, ligesom Norge har åbnet to nye lokationer, og en ny i Sverige. Foto: Nellemann Machinery.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Specialister i brands

Nellemann Machinery forhandler blandt andet brands som Bobcat, Kubota og Holder. Det har været en bevidst strategi for virksomheden at specialisere sig i brands, der matcher virksomhedens tre store kundegrupper - vej & park, landbrug og entreprenør.

- Vi skal være 100-meter mestrene i vores brands. Det skal vi blive ved med at være. Det har fra begyndelsen været vigtigt for os at kunne give kunderne en virksomhed, der har det højeste og mest indgående kendskab til de produkter, vi sælger. Derfor har intentionen helt fra starten været, at vores brands skal være vores identitet i forretningen, siger Kristian Refnov.

Strategien ses klart i oprustningen med en ansættelse af en landbrugskonsulent, der har et gennemgående kendskab til landbrugsbranchen og Kubota. Han har base i den nye afdeling i Viby og vil hovedsageligt fokusere på at matche landmænds behov med Kubotas pålidelige traktorer.

- Med specialiserede salgskonsulenter sikrer vi, at vi er til stede i branchen, hvor vi kan tale med om deres unikke udfordringer og imødekomme deres behov med produkter af topkvalitet, siger direktør Kristian Refnov.

rich-media-2
Foruden Kubota er Nellemann Machinery også importør af Bobcat-læssemaskiner til landbruget. Arkivfoto: Morten Damsgaard.