Daka SecAnim har udviklet en app til afhentning af døde dyr i dansk landbrug og dyreerhverv. Målet er nemmere bestilling, bedre kundeservice og samtidigt at værne om sikkerheden. PigUp & Ko, hedder den nye gratis app, som nu er tilgængelig til både iOS og Android.

PigUp & Ko appen gør det nemt for de danske landmænd at bestille afhentning af døde dyr, som før blev bestilt telefonisk eller via computer. Ud over landmænd henvender det nye servicetilbud sig også til andre virksomheder, der har at gøre med dyr, såsom opdræt, dyrehospitaler og stutterier. Med PigUp & Ko kan man bestille afhentning af svin, kvæg, får, geder og heste, og man skal kun oprettes én gang, herefter kan koden gives videre til medarbejdere, som så også kan bestille afhentning. PigUp & Ko giver desuden overblik over tidligere bestillinger, hvilket muliggør, at dyr som dør på dagen for allerede bestilte afhentninger, hurtigt kan registreres af landmanden, og tages med i samme omgang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Eksperternes vurdering: Daka SecAnim Pigup & Ko Afhentningsboks og brønd er en præfabrikeret opbevaringsløsning til opbevaring af døde produktions dyr. Afhentningsboksen består af en fast bund og lukkede sider, så de døde dyr ikke umiddelbart kan ses ved forbi passage. Samtid er der ikke adgang for rovdyr og fugle. Den lukkede boks sikrer optimal smittebeskyttelse og stort set lugtfri opbevaring.