Den nye TransPork 60 mm fra Skiold, er udstyret med et konstanttræks-opstrammersystem af wire. Dette tiltag giver væsentlig længere service intervaller. "Softstart" i drivhjulet sikrer samtidig længere levetid på selve wiren. Systemet er Skiold's seneste generation af deres transport tørfodersystem, hvor der er sat yderligere fokus på lange serviceintervaller samt at øge markedets allerede længste levetid yderligere. TransPork 60 mm - er en selvopstrammende trækstation, det vil sige at brugeren ikke nær så ofte skal tjekke opspændingen af foderwiren.

Derudover er der en ny form for "Fjederteknik", der sammen med wiren yder samme stramme træk i hele opspænder området, hvorimod almindelige fjedersystemer yder et stort træk i starten, og næsten ingen træk i slut enden. Med et konstant træk i hele opstrammer længden, får wiren de bedste forhold at arbejde under, sammen med gummistøddæmpere i det store trækhjul, der giver bløde opstarter og mange brikker til fordeling af drivkraften til selve wiren, er det alle forhold, som bidrager til at forlænge levetiden yderligere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samtidig er der fokuseret på at antallet af sliddele er reduceret maksimalt, for at give en fornuftig pris på enheden, samt at det er enkelt at servicere.

Driftsikkerheden er med disse tiltag sat i højsæde, samtidigt med at den har en stor kapacitet på op til 2100 kg/timen.